Skip to main content

Bestel de ouderwetse journaalstem: Polygoonstem van Philip Bloemendal!Polygoonstem

 
 

Professionele Telefonie

Kom goed voor de dag!

LAAT JE VOICEMAIL PROFESSIONEEL INSPREKEN!

Sébastien heeft een passie voor het professioneel inspreken van voicemails en heeft hierin jarenlange ervaring!. Zijn professionele mannenstem klinkt warm en vertrouwd en geeft je bedrijf een professionele uitstraling. Bij GrandVoice kan je een losse Mp3-opname bestellen maar ook kan je  ingesproken voicemailberichten voortaan kraakhelder per email ontvangen met de nieuwe voicemaildienst: Voice2Mail! Op deze website lees je meer over deze voice-overservice van GrandVoice.

PROFESSIONEEL INGESPROKEN VOICEMAIL:

VOICE2MAIL

Ben je je huidige voicemailboodschap ook zo zat? Het is tijd om je voicemail professioneel te laten inspreken. GrandVoice heeft nu de nieuwe dienst Voice2Mail waarmee je niet alleen een professionele voicemail hebt maar ook je ingesproken berichten, razendsnel per email verstuurd krijgt!

HOE WERKT VOICE2MAIL?

Je besteld Voice2Mail net zoals je een normale stemboeking zou doen, alleen krijg je er nu een telefoonnummer bij waarmee je je bellers op een professionele manier zult begroeten!

1. AANVRAGEN
Vul het formulier onderaan deze pagina in en stuur je script. We kunnen je hier natuurlijk ook bij helpen. Je ontvangt vervolgens een prijsopgave.

2. STEMOPNAME
Wanneer je akkoord bent met de kosten, wordt de welkomstboodschap voor je voicemail professioneel ingesproken onze GrandVoice audiostudio.

3. INSTALLATIE
Je krijgt van ons een eigen telefoonnummer waar je bellers naartoe kan doorschakelen. Hierop installeren we je professionele welkomstboodschap.

4. KLAAR!
Nadat je je telefoon hebt ingesteld op het nieuwe nummer, horen bellers vanaf nu je professionele welkomstboodschap!. Klaar voor de toekomst!

TELEFOONCENTRALE LATEN INSPREKEN?

Ook wanneer je een stem nodig hebt voor je telefooncentrale of VOIP systeem, zit je bij GrandVoice helemaal goed! We verzorgen al jaren professionele telefoonstemmen en kunnen dus met recht stellen dat we veel verstand hebben van voice prompts voor telefonie.

PROFESSIONELE OPNAMES VOOR:

 • KEUZEMENU
  Laat bellers een keuze maken uit opties om door te verbinden.
 • WACHTSTAND
  Een plezierige manier om bellers een moment te laten wachten.
 • GESLOTENMELDING
  Vertel bellers dat je gesloten bent en wat de openingstijden zijn.
 • VOICEMAIL
  Geef de mogelijkheid een bericht in te spreken om later terug te bellen.

DE KRACHT VAN EEN PROFESSIONELE TELEFOONSTEM

Het professioneel laten inspreken van je voicemail en telefooncentrale door een ervaren voice-over telefoonstem is essentieel voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Een goed ingesproken voicemail begroet klanten en partners met een heldere, vriendelijke telefoonstem, waardoor direct een positieve (eerste) indruk wordt achtergelaten.

Een ervaren voice-over weet hoe hij of zij de juiste toon en intonatie moet gebruiken om je boodschap effectief over te brengen. Dit kan helpen om je merkimago te versterken en vertrouwen op te bouwen bij bellers.

GrandVoice heeft al veel ervaring met het inspreken van voicemails en telefooncentraleberichten voor honderden klanten. Onze professionele audiostudio stelt ons in staat om opnames van de hoogste kwaliteit te leveren, met heldere en duidelijke telefoonstemmen die perfect passen bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Bovendien kunnen professioneel ingesproken telefooncentraleberichten zoals keuzemenu’s en wachtmeldingen de gebruiksvriendelijkheid van je telefoonsysteem verbeteren, waardoor klanten een prettige ervaring hebben wanneer ze contact opnemen met je bedrijf.

Kortom, investeren in een ervaren telefoonstem van GrandVoice voor je voicemail en telefooncentrale is een waardevolle stap om de professionaliteit en klanttevredenheid van je bedrijf te verhogen.

BELUISTER TELEFOONSTEMMEN

BY GRANDVOICE

Beluister hier enkele voorbeelden van onze telefoonstemmen. Je kan kiezen uit een vrouwen- of een mannenstem. Bedenk ook welke tone-of-voice je straks zou willen hebben.

NIET VERGETEN:

EEN PASSEND SCRIPT!

Onderdeel van een succesvolle voicemail-opname is een goed geschreven voicescript. Sébastien helpt je graag bij het schrijven of herschrijven van een prettig klinkende tekst.

MAAK INDRUK!

MET EEN PROFESSIONELE TELEFOONSTEM

Laten we de professionaliteit van je bedrijf op een hoger niveau tillen! Begin vandaag met het aanvragen van een professionele telefoonstem en kom goed voor de dag, ook telefonisch. Het is immers het visitekaartje van je bedrijf!

 • PROFESSIONELE VOICE-OVER

 • EIGEN DOORSCHAKELNUMMER

 • GEEN MAANDELIJKSE KOSTEN

 • BERICHTEN PER EMAIL

 • SNEL GEREGELD

JA, IK WIL MIJN VOICEMAIL

PROFESSIONEEL LATEN INSPREKEN

  Interesse in:

  Tone-of-voice:

  Voeg eventueel een audiofile of document toe.